Da, m-a curentat pisica!

N-am mai patit niciodata asa ceva. Si e pe bune. Mi s-a catzarat in brate, asta dupa ce s-a dus pe la Gramo-girl si i-a apasat pe butonul de Power de la tastatura si i-a inchis calculatorul. S-a miorlait un pic si s-a frecat de pulover. Si dupa aia, cand am dat sa o mangai, m-a curentat!

In afara de asta, azi am fost in Chocolat la ziua unei prietene. Chocolat e ceva intre cafenea, restaurant si cofetarie. Arata fain si au mese pentru nefumatori, dar fumatorii sunt la 2 mese mai incolo si uneori iti vine tot fumul in nas 🙂

Iar preturile sunt cam mari (6,5 roni un ceai, 18 roni bere Chimay pe care tanti care serveste vine si ti-o ia din fata inainte s-o termini etc.). Prajiturile sunt foarte faine, iar limonada e foarte buna. Cu conditia sa iti amesteci singur(a) in carafa, fiindca aia nu amesteca si ramane tot zaharul pe fund.

Dar atmosfera nu e prea grozava. Oamenii de la celelalte mese (tipi si tipe) erau genul “am in jur de 30 de ani, lucrez la o firma si am bani si nu prea stiu ce sa fac cu ei asa ca fac pungi sub ochi si ma ingras”. Gramo a facut mai multe poze, dar e cam nemultumit de rezultat. L-am convins totusi sa ne dea una:

Cam asta e tot 🙂

12 thoughts on “Da, m-a curentat pisica!

 1. antinous

  bai, asta mi se aplica si mie perfect: “am in jur de 30 de ani, lucrez la o firma si am (niste) bani si nu prea stiu ce sa fac cu ei asa ca fac pungi sub ochi si ma ingras”, tre’ sa ma simt naspa? 🙂 anyway, am scris doar ca sa intreb cum naiba scap de pungile de sub ochi, mi-au aparut with a vengeance de vreo luna, voi n-aveti? 😀

 2. eu

  @gramo: probabil a fost din cauza puloverului 🙂
  daca tot ati zis de ea ca e ciudata, a tinut sa va reaminteasca 🙂

 3. Geo Atreides

  @antinous
  Buy time. Adica vorbeste cu sefu’ tau sau cu oricine tre’ sa vorbesti pentru asta, sa-ti reduca norma de la opt ore (opt sunt?) cat lucrezi acum la sa zicem sase sau patru, pana nu mai ai bani in plus.
  Inchipuie-ti, sa vii la serviciu la noua, sa pleci la unu….

  G.

 4. gramo

  @antinous: vorbeam de atmosfera; unii se simt bine printre oameni cu burta si gusa care vorbesc despre firmele la care lucreaza; Gramo nu (noroc ca la masa la care am stat nu era chiar asa).

  @acumaicieu: loooooooooooooool 🙂

  @eu: da, e clar ca puloverul a fost de vina.

 5. gramo

  @eu: da, foarte dragute filmuletele cu fotografii de la u2be; am dat click pe primul link de la tine si dupa aia am gasit singuri si al doilea film si voiam sa-ti scriem de el si am vazut ca pusesesi link 🙂

 6. eu

  @gramo: nu poti sa nu iubesti aceste fiinte minunate, nu? 🙂
  mai ales cand iti testeaza rabdarea si nervii 🙂

Comments are closed.