Gramopic of the day si alte aiureli

Poza e cu full frontal underaged nudity la Facultatea de medicina 🙂

Sa speram ca nu se vor gasi jurnalisti vigilenti care sa se ia de expunerea indecenta a cailor din basorelieful de la ANEFS (cai!? pai da, ca acolo au fost inainte grajdurile regale 🙂 )

Jokes aside, umbla zvonul ca la scoala chiar a venit o tipa naked saptamana trecuta (zabzabalak, was it you? 🙂 )

In the mean time, in alte parti studentii incearca sa ii lamureasca pe jurnalisti ca nu e nimic in neregula cu naked parties (vezi aici).

Iar in Adelaide, dupa ce s-a plictisit lumea de privit oameni la gradina zoologica, a inceput un festival de film 🙂

p.s. in caz ca se intreaba cineva, Gramo n-a scris despre oscaruri fiindca nu-i place chestia aia (au scris altii, oricum, suficient); Gramo a scris in schimb despre Berlinala (despre care fie n-a scris nimeni pe bloguri, fie n-am citit noi 🙂 )

p.p.s. inca n-am raspuns la comentariile de la postul despre sinucidere, sorry 🙁

unul dintre comentarii (daca nu e vb de o farsa) e trimis de tipa despre care mai scriam pe aici ca ne hartzuieste (suna la usa, tel fix, mobil, lasa bilete, icoane si alte obiecte la cutia postala sau la usa, trimite mail-uri, sms-uri etc.);

am avut o dilema, fiindca nu voiam, aprobandu-i mesajul, sa ii producem impresia ca ar dori vreunul din noi sa aiba de a face cu ea, dar nici nu puteam sa cenzuram un mesaj care nu continea nimic nashpa, jignitor etc.

One thought on “Gramopic of the day si alte aiureli

  1. Pingback: Pe cladirea Bibliotecii Nationale a Romaniei sade o tanara in sanii goi « Gramo’s World

Comments are closed.