Temistocle si robotul

Temistocle avea un robot de bucatarie. Il cumparase de la hypermarket. Pe cutie era o poza cu robotul in diferite ipostaze: robotul care tocmai procesase mancarea si produsese cubuletze de carne, morcovi si frunze de patrunjel, robotul care tocmai storsese niste suc maroniu etc.


Ceea ce nu stia Temistocle era ca robotul facea exact ceea ce se vedea in poze. Indiferent ce introduceai in el, el scotea niste cubuletze de carne, morcovi si frunze de patrunjel. Chiar daca puneai cartofi sau mazare, tot carne si morcovi ieseau. Si frunze de patrunjel.

Iar in compartimentul pentru stors suc, orice ai fi pus, rezultatul era acelasi suc maroniu, care s-a dovedit mai tarziu a fi un suc gastric. Asa ca Temistocle lua sucul gastric si il turna peste carne, morcovi si patrunjel.

Totul era apoi introdus in blender. Iar acolo robotul amesteca sucul gastric cu mancarea, pana cand reusea sa imite la perfectiune digestia umana. La sfarsit, ca sa nu se mai incurce, Temistocle arunca substantele ramase direct la toaleta.

In timp, Temistocle ajunsese sa se simta tot mai rau. Conditia lui fizica se deteriora vazand cu ochii. Robotul, in schimb, pleznea de sanatate.

[celelalte povesti le gasiti, desigur, aici]

One thought on “Temistocle si robotul

Comments are closed.