Mica trilogie dedicata mancatorilor de seminte

Motto: “Baaaaai, nu mai aruncati pe jos cojile alea, fiti si voi salon!”

Prima parte: Despre o coropisnita si cum si-a inceput ea ziua prost

Coropisnita Larsen locuia in cotorul volumului XVII din Enciclopedia Franceza, volum aflat in casa unei doamne batrane care suferea de guta.

“Ce nume ciudat? De unde vine?”
Ei, asta e numele pe care i l-au dat parintii.

“Dar pe doamna batrana cum o cheama?”
Nu se mai stie.

In noaptea de dinainte Larsen nu reusise sa doarma nici un pic. In loc sa se linisteasca si sa adoarma odata cu venirea intunericului, incepuse sa isi faca planuri de viitor. Din cauza asta, fara sa isi dea seama, incepuse sa se foiasca. Iar zgomotul pe care il faceau piciorusele ei atunci cand se frecau de hartie i se parea atat de iritant incat isi iesi din fire. Pe scurt, petrecuse toata noaptea foindu-se si injurand aceasta apucatura urata pe care nu-si mai amintea de unde o deprinsese.

Iar acum este probabil limpede de ce si-a inceput Larsen ziua prost.

[va urma]

7 thoughts on “Mica trilogie dedicata mancatorilor de seminte

  1. Pingback: Mica trilogie dedicata mancatorilor de seminte (2) « Gramo’s World

  2. alabama

    Am incercat si eu sa postez sub alt pseudonim, nu pentru a-mi proteja identitatea ci pentru ca nu vad ce legatura ar fi intre un comentariu si altul -si am vazut ca nu se poate.Intreb si eu :trebuie sa fiu unul si acelasi pentru a exprima o parere? Nu pot avea`personalitae multipla`?By the way i love Larsen it`s really cute.

  3. Pingback: Mica trilogie dedicata mancatorilor de seminte (3) « Gramo’s World

  4. Pingback: Gramopics (ilustratii pentru trilogie) « Gramo’s World

  5. lickido

    coropisnita din gradina mea / coropisnita roade rosia / coropisnita din gradina mea / coropisnita roade rosia / bunicul e nervos / cartoful a fost ros / bunicul e nervos / totul a fost ros. (radical din val – coropisnita)

Comments are closed.