Spreading the word about Blog Day 2007

Blog Day 2007“În 31 august, bloggeri din toata lumea vor scrie o însemnare, recomandând 5 noi bloguri. Preferabil, vor fi bloguri cu alta cultura, punct de vedere, atitudine, decât cel propriu. În aceasta zi, cititorii blogurilor vor descoperi bloguri noi, necunoscute, sarbatorind descoperirea de noi oameni si noi bloggeri.”

[via De ce]

12 thoughts on “Spreading the word about Blog Day 2007

 1. gramo

  @Sky-Hunter: next time you say something bad about anything without providing any arguments I won’t approve your comment; have a nice day!

 2. Sky-Hunter

  ma’ mistake … Toata treaba asta mi se pare de’a dreptul respingatoare. Nu mi-am facut blog sa-mi fac cunosthintze noi [pentru asta am alte site-uri], nu vreau sa multzumesc nimanui pentru ca blogul exista fiindca atata timp cat exista: o coala alba de hartie si un creion imi pot ashterne gandurile fara probleme.
  Singurul lucru aparent pozitiv, este reclama si publicitate. Ce e atat de apreciat ?
  O categorie importanta de bloguri si prea des intalnita: LOCURI DE VOMITAT … pentru bloguri care vomita 3-4 posturi in aceasi zi, bloguri care intr-o sapt au 20-25 de posturi si intr-o luna in jur de 100 de posturi, dracu mai stie ce s-a scris, cum si cand s-a scris …
  Genu’ asta de bLoguri … sunt peste tot, toata lumea scrie mult, in fiecare zi, de cate ori se poate; cernut: 1-2 posturi pe luna-s bune [in cazuri fericite] restul: JUNKS.
  Evident ca toata lumea are “gunoaie” pe blog, mai putzin “dracu” care are un blog PERFECT, insa la unii este o stiva asa mare de gunoaie care put din ce in ce mai rau, pe zi ce trece.

  Chiar nu vreau sa va suparatzi pe mine, insa pretzul pentru locul 1 este prea superficial si lipsit de esentza pentru mine. Ca sa tzi un blog in top trebuie sa scrii foarte mult – si ma intreb … care e scopul ?

  Daca o sa avem sansa sa facem o intalnire a celor care au blog si intra aici, chiar o sa imi sustzin teoria asta foarte bine. Nu-s virulent si nici ostentativ, crede-ma ca-tzi scriu ca o dovada a sinceritatzi mele.

  .’.Pace.’.

 3. Alexandru Petra?

  @Sky-Hunter: vorba lui Bobby …. de ce nu scri in word textele tale daca tot nu te intereseaza ideea de comunitate.

 4. dan s.

  sky-hunter: Scuza-ma ca-ti zic, dar nu ai inteles nimic. Esti complet pe langa subiect.

  Ideea era sa oferi cititorilor tai posibilitatea de a gasi bloguri pe care (poate ca) nu le viziteaza, dar care tie-ti plac. Practic e o reclama in masa a blogului. In particular e un schimb de linkuri si recenzii intre bloguri, mai avantajos pentru unii si mai putin pentru altii (logic ca nu o sa primeasca fiecare blog cate 5 recenzii/linkuri – poate unii mai putine, poate altii mai multe).

  Abia dupa faza asta poti veni cu jedecata de valoare si sa imprastii cu impresii/pareri de bine/pareri de rau despre continutul blogurilor “descoperite”. Nu are nicio legatura ce ziceai tu cu subiectul.

  Daca dadeai un click pe link-ul din post intelegeai, dar stii cum e vorba aia (adaptata) “lenesul intelege gresit si alearga mult dupa raspunsuri”

 5. optimvs

  Ideea asta ar putea ajuta o gramada de bloggeri mici, si daca macar 0,1% din cei care vor fi popularizati sunt cat de cat valorosi, tot se cheama ca o sa fie un lucru bun.

 6. Pingback: Marea ratare | de ce? blog

 7. Dida

  Oare printre “locurile de vomitat” nu sunt ?i cele care zgârie retina prin abera?iile gramaticale?
  Depinde de fiecare, nu?

 8. Sky-Hunter

  @Alexandru Petra? – daca ar fi sa ma intereseze ideea de comunitate nu m-as chinui cu blogul … Ma simt bine in grupul de ATV-ishit, offroad-urile sunt dementziale :p … Ma simt intr-o adevarata comunitate cu fratzii mei templieri … wtf! chiar conteaza comunitatea mai mult decat mesajul ?

  @dan s. – n-am intzeles eu?! sunt pe langa subiect?! si ideea ta nu e aceasi ca cea expusa de mine?!: “Singurul lucru aparent pozitiv, este reclama si publicitate. Ce e atat de apreciat ?”

  @Dida – am pretis eu ca-s mare deshtept? Sunt un prost agramat si plin de vomitaturi expresive, de genu: “Azi m-a enervat un prost”, “Skype-ul s-a oprit pentru 1 ora”, “L-am vazut pe Becali azi”, “Ce fac diseara?”, “Oare o sa se califice Steaua” … hai sa fim seriosi, pot sa-mi pun pe blog 5-6 posturi d’astea zilnic, si cand ajung la cifra de 300 de posturi si ‘nshpe mii de keyword-uri, crede-ma ca sunt pe motoare de cautare la greu, sunt ancorat in topul bloggerilor etc … Nu-i chiar atat de greu sa ajungi sus, mai ales daca te duce mintea si incepi sa-tzi faci publicitate pe unde trebuie … in fine …

  [stuff deleted by Gramo]

  LOCUL 1 te mananca – asta e adevarul … Si nu-mi place sa vad oameni de calitate ca se pied in iluzia acestui loc 1

  Pace G – nu te supara pe mine foarte tare, asa sunt eu uneori!

 9. Pingback: BlogDay 2007 « Gramo’s World

Comments are closed.