Citeste o poveste! (povestea continua)

10x again, everybody! Pare sa iasa ceva. 🙂

Am facut o pagina speciala pentru povesti aici. Din pacate, acolo nu pot fi lasate comentarii. Dar nu e important. Acolo poate fi rezultatul, iar bucataria va fi pe blog.

De la b0gdan am primit capitolul 10 din Habarnam. Deci au ramas urmatoarele capitole disponibile: 6,7 (e luat de Suzi), 12 (l-a luat Lorena), 14-22 17 (l-a luat Nico), 19-22 (14-16 sunt rezervate de Optzecea; 18 e luat de Demos), 24-25, 27-29 (26 e luat tot de Demos). Iar Nada ne-a promis ca o sa citeasca Ratusca cea urata.

Unii dintre cei care au citit n-au mai dat leapsa mai departe, asa ca o sa incercam sa o mai pornim noi inca odata (mai citim 2 povesti etc.) intr-o zi-doua. Daca vreti sa folositi bannerele, codurile sunt astea:

Pentru imaginea pe fond alb:

Pentru imaginea pe fond negru:

LE: Multumirile pentru sprijin merg catre: Zumcititor, Dece, IPOblog si Nicu!

21 thoughts on “Citeste o poveste! (povestea continua)

 1. Geo Atreides

  Foarte frumoasa initiativa. Un singur lucru, mic de tot: rugati pe cei ce inregistreaza sa vorbeasca lent si sa varieze tonul. Dar in primul rand sa fie mai lenti. Unii is foarte repezi…
  Oricum, felicitari pentru noul proiect. Sa speram ca o sa aiba acelasi succes ca alt proiect de-al vostru, respectiv Schimb de carti.
  G.

 2. gramo Post author

  @oceanograful: deci ti-a placut si tie cum citeste! 🙂

  @Emilian: 10x, Emilian, se aude superb! adaugam acum!

  @Geo Atreides: 10x pt. sfaturi!

 3. elena surub

  o sa citim si eu si alecs o poveste ( sau doua :D,inca nu ne-am hotarat cate); va fi fie o poveste populara romaneasca, fie o alta poveste, sau amandoua :D, dar nu cred ca mai devreme d eduminica sau luni; sper ca e ok.

 4. gramo Post author

  @elena surub: multumim! nu e nici o graba! noi abia am inceput sa identificam institutii pentru copii care ar putea beneficia intr-un fel de proiectul asta.

  @optzecea: am notat! nu e nici o graba, cum spuneam. 🙂 ne-am mai gandit si la chestia cu copyright-ul (asta era unul dintre motivele pentru care ziceam la inceput ca ar fi, poate, mai ok, ca fiecare blogger sa citeasca doar un capitol dintr-o carte);

  de fapt, am si discutat cu cineva, care ne-a spus ca, tehnic vorbind, cu Habarnam, noi nu citim din nici o carte – citim de pe un site. 🙂

  se pare ca au existat cateva editii in romana dupa textul rusesc, poate ar trebui sa incercam la un moment dat sa vedem ce editie reproduce textul pus pe net si cum stau lucrurile cu copyright-ul.

  oricum, nefiind vorba de o chestie pe care sa o facem in vreun scop comercial, n-ar trebui sa fie nici o problema.

 5. Nico

  Ma abonez si eu sa citesc cap. XVII-Expediţia lui Şurubel si a lui Piuliţă în Oraşul Zmeelor, dar in weekend…

  F frumoasa initiativa. Felicitari!

 6. nada

  i need a little help… am uploadat inregistrarea pe trilulilu, dar nu stiu sa o pun pe blog embedded; dau paste la codul ala, dar imi apar tot niste litere si cifre… cu inregistrarile de pe youtube stiu cum se face, dar nu si cu cele de pe trilulilu… pls help. 10x 🙂

 7. gramo Post author

  @nada: ooooops, pe wordpress.com s-ar putea sa fie mai complicat, fiindca ei nu permit toate embed-urile; am reusit sa punem acolo chestii care nu erau pe lista lor, trecandu-le prin Vod:Pod. Uite ceva aici. Dar cu trilu n-am incercat niciodata. 🙁

 8. gramo Post author

  @Zaza: aaaaa, super!

  @Demos: speram ca nu le-a luat; noi te-am trecut pe lista (in postul de sus); daca le-a mai luat si altcineva fara sa ne anunte, nu e nici o drama, vor fi doua versiuni.

  @Suzi: da, am inregistrat! multumim frumos!

Comments are closed.