Credeati ca am uitat de povesti?

N-am uitat, bineinteles. Habarnam rulez! N-am vrut sa facem pe organizatorii, dar am ajuns la concluzia ca fara un plan, lucrurile ar putea sa se impotmoleasca. Asa ca ne-am facut urmatoarea planificare:

 • Termenul limita pentru strangerea inregistrarilor care vor fi incluse pe cd-urile pe care le vom trimite la institutiile pentru copii nevazatori si copii aflati in dificultate: 30 aprilie, 2008.
 • Pentru inregistrarile capitolelor din Habarnam la care avem promisiuni, vom astepta pana pe data de 14 aprilie, 2008; dupa aceea vom reimparti capitolele ramase neinregistrate si vom apela la prieteni ca sa terminam de inregistrat toata cartea.
 • Pana pe 11 mai, 2008 vrem sa strangem toate mp3-urile, sa mai inregistram inca o varianta pentru capitolele din Habarnam care nu se aud prea bine si sa realizam un cd de proba
 • Tot pana atunci speram sa avem o lista completa cu locurile dorim sa trimitem cd-uri (institutii si datele de contact ale acestora); orice propuneri sunt binevenite.
 • Pana pe 18 mai, 2008 vrem sa cumparam cd-urile si sa le inregistram.
 • Pana pe 1 iunie, 2008 dorim sa le trimitem pe toate prin posta; vom incerca apoi sa vedem daca toata povestea are vreun efect si vom scrie pe blog; cu asta se va incheia, probabil, prima parte a proiectului.
 • In urmatoarea parte a proiectului vrem sa incercam sa popularizam ideea si sa ii convingem pe cat mai multi oameni sa continuie sa spuna povesti si sa le puna pe internet; o idee ar fi realizarea unui site pe care “povestitorii” sa poata lasa link-uri catre inregistrarile pe care le-au pus pe net. Again, orice idee sau propunere e binevenita.

Nu e nici asta o chestie batuta in cuie, daca aveti alte idei puteti sa ne spuneti.

In orice caz, ideea ca asteptam pana pe 14 aprilie urmatoarele capitole din Habarnam: 17 (de la Nico), 18 (de la Demos), 23 (de la Aquiu), 24 (de la Suzi), 26 (tot de la Demos) si 30 (de la Cheezy-Cheeky). Tot pana atunci o sa citim si noi capitolele 19 si 20. Singurul capitol din Habarnam care nu a ramas neluat este 27 (l-a luat Andra).

Iar pana pe 30 aprilie speram ca o sa termine si Optzecea inregistrarile povestilor cu Pacala. Mai avem deocamdata 9 inregistrari cu povesti mai scurte, probabil o sa mai inregistram pana pe 30 mai multe povesti.

Nu mai pornim inca o leapsa. Toti cei care doresc sa inregistreze povesti pentru prima parte a proiectului ne pot lasa un mesaj aici. Inregistarile nu trebuie sa aiba calitate de radio, dar trebuie sa poata fi ascultate. Multumim mult, ppl!

p.s.: One more time, daca ati deschis mai tarziu televizoarele, materialele care s-au adunat in cadrul acestui proiect sunt aici, iar detalii despre proiect si cum puteti contribui la el puteti citi aici, aici, aici, aici si aici.

8 thoughts on “Credeati ca am uitat de povesti?

 1. gramo Post author

  @Kesepian: scuze, suntem chiar ocupati, am scris totul pe blog.

  @monsoux: 10x, o sa adaugam povestea imediat ce reusim sa downloadam fisierul din mail si sa il uploadam pe trilu!

  @gorgeoux: nu-i nici o rusine, daca vrei poti sa inregistrezi capitolul XXX, mai avem capitole care au fost citite de 2 persoane.

Comments are closed.