A trecut un deadline (pentru Habarnam)

Cineva ne-a intrebat (pe mail sau pe blog) cum poate sa inregistreze un fisier audio (sau cum poate sa-l puna pe net? am uitat, scuze). Un microfon + Audacity ar fi de ajuns. In Audacity click pe butonul rosu:

Apoi File > Export as > mp3. Iar apoi il puteti pune pe trilu sau in alta parte si ne puteti lasa un comentariu cu linkul.

Asa, iar acum sa trecem la deadline. Era pe 14, remember? 🙂 Of course you do! 🙂 Noi ne-am tinut de cuvant si am inregistrat capitolele 19 si 20:

Aventurile lui Habarnam – cap. 19 (Gramo-boy):

Aventurile lui Habarnam – cap. 20 (Gramo-girl):

Au mai ramas necitite urmatoarele capitole: 17, 18, 23, 24, 26, 27. Si desigur, cine doreste sa citeasca alte povesti e binevenit. Noi pe 30 aprilie incepem sa strangem toate inregistrarile si sa trecem in etapa urmatoare, potrivit planului. Le multumim mult tuturor celor care ne-au ajutat pana acum!

LE: Am descoperit ca n-am mai scris. Cineva care se uita pentru prima data aici poate nu stie despre ce e vorba. Habarnam e un proiect destinat in primul rand copiilor nevazatori si celor aflati intr-o situatie dificila. Bloggerii le citesc copiilor povesti, despre asta e vorba.

Am descoperit ca au mai existat inca doua carti cu Habarnam: Habarnam in orasul soarelui si Habarnam pe luna. Din pacate, nu stim de unde am putea face rost de ele 🙁

Iar varianta in engleza a Aventurilor lui Habarnam am gasit-o aici.

15 thoughts on “A trecut un deadline (pentru Habarnam)

 1. Geo Atreides

  Aaa… eu am pus pe blog de curand Unde fugim de acasa, de Marin Sorescu. Poate il audifica careva, ca-i fain rau (sau asa mi se pare mie, cel putin).
  G.

 2. gramo Post author

  @Lorena: aaaaa, nuuuuu, doar ca gasisem cartea in engleza si am zis ca poate cineva vrea sa o citeasca in engleza…

 3. cabral

  Bun. Am citit pe alt post ca nu mai scrieti pana nu terminati povestile.
  Care mai sunt de citit si ce am de facut?

  Vreau sa le terminati pen’ ca mi-ati promis ca facem niste CD-uri pentru copii defavorizati, deci sunt interesat direct 😉

  Dati-mi un mail ca sa ma organizez.

  Toate bune!

 4. gramo Post author

  @cabral: poti vedea toate detaliile proiectului “Habarnam” in pagina asta; vom avea doua carti – Aventurile lui Habarnam (se pare ca s-au impartit toate capitolele) si Nazdravaniile lui Pacala (Optzecea a citit toata cartea), plus alte povesti;

  ne-am bucura daca ai vrea si tu sa inregistrezi o poveste, sa o pui pe net si sa ne dai link sau sa ne-o trimiti prin mail; pe 30 aprilie incepem sa strangem toate fisierele audio cu povestile, dupa care o sa le punem pe mai multe cd-uri pe care vrem sa le trimitem la mai multe institutii – in principal pentru copii nevazatori si copii defavorizati (planificarea pe care ne-am facut-o e aici);

  dupa aceea vrem sa continuam sa inregistram din cand in cand cate o poveste si sa o punem pe net si sa ii incurajam si pe alti oameni sa faca la fel; oricine poate prelua ideea asta, bineinteles, fara sa fie nevoie nici macar sa pomeneasca de Gramo; ceea ce ne intereseaza sunt rezultatele (mai multe povesti pentru copii pe net), nu ca noi sa fim considerati “autorii” proiectului sau altceva de felul asta.

  vorbim si pe mail (noi suntem insa mai ametiti cu mailul, nu prea il folosim, uitam sa-l verificam etc.)

 5. Pingback: Citeste o poveste | Jocuri de poveste

 6. gramo Post author

  @habarnam: multumim pentru informatie (si pentru link)! am vazut ca intre timp au aparut si urmatoarele capitole! e excelent!

 7. adina

  Ce se intampla cu cea de a treia carte?Daca nu e in romana poate fi tradusa din engleza ca din rusa e mai greu acum.

Comments are closed.