G out

Pen’ca are de citit chestiile astea pana la sfarsitul saptamanii:

p.s.: Iar maine s-ar putea sa fie probleme cu blogul in timpul zilei, fiindca muta Arhi baza de date.

10 thoughts on “G out

 1. Andy

  Inseamna k afisezi rezultatele la seminarii in prima saptamana de sesiune? Stiu k ai spus cand, dar nu mai imi amintesc precis…sorry 🙂

 2. gramo Post author

  @elena surub: studentii nu sunt “copii”, eseurile pe care le scriu ei nu sunt “teme”, cursurile universitare nu sunt “lectii”, iar profesorii universitari nu sunt “dascali” 🙂

  nu stiu care e situatia unui prof de liceu, dar in facultate lucrurile stau asa: interesele principale ale profesorilor universitari sunt (cel putin in mediile universitare “normale”) in primul rand interese de cercetare.

  mai pe scurt, nu suge sa fii profesor universitar; niciodata; nici cand ai de citit multe eseuri scrise de studenti; textele alea sunt si ele niste contributii personale la niste dezbateri, contin idei, argumente s.a.m.d. chiar daca sunt scrise cu titlu de exercitiu, nu sunt lipsite de interes.

  @ionuca & Raluca Hippie: 10x!

  @Misu: Dadatroll? Nu ne spune nimic numele asta. Gramo baneaza dupa ip, nu dupa nume. De obicei e vorba de spammeri, trolls sau oameni deosebit de agresivi cu restul persoanelor care scriu si comenteaza aici. Probabil e vorba de cineva care intra in una dintre aceste categorii.

 3. elena surub

  Gramo, ma bucur ca gandesti asa, probabil ca asta e o diferenta majora intre a a fi prof la facultate si a fi prof in sistemul preuniversitar. Pe de alta parte jobul asta part-time( cum e considerat ca numar de ore si cum e platit) implica mult mai mult decat alea 16/18 ore de curs/ lectii, printre altele fiind si corectarea si evaluarea lucrarilor studentilor/ elevilor, iar asta cere timp suplimentar.

 4. Pingback: Dumitrescu Dan » Blog Archive » Logomahii în dialog

Comments are closed.