9 thoughts on “GayFest 2008

 1. Pingback: In oras 3 at Corina Murafa

 2. Raluca Hippie

  Hmmm…Gay fest…
  Sincer-chestia asta cu parada -de resul chestiilor cu partea artistica, filme& stuff nu ma leg-pt alea sunt pro 😀 mi se pare total neadecvata scopului pe care si-l propune.
  I mean- avem una bucata populatie bizonica, pe care trebuie sa o convingem de faptul ca homosexualii sunt niste oameni absolut normali, ca noi toti, si ca ar cam fi cazul sa nu ne mai uitam cas la ei, ci sa-i acceptam in societate ca pe niste oameni obisnuiti ce sunt (Chestie care e, de fapt, foarte adevarata).
  Bun…
  OK- si daca bizonul vede pe strada niste unii cam prea colorati si imbracati cam caraghios marsaluind in grup- oare o sa zica el “Da, dom’le, intr-adevar, sunt oameni normali si OK, hai sa-i acceptam in societate” sau mai degraba: “Hopaaa… astia nu cumva au scapat de la circ??”?
  Nu contest faptul ca homosexualii au tot dreptul sa faca gay parade (Mie personal paradele de genul asta mi se par cam kitschoase si caraghioase, dar ma rog-asta intra la categoria “de gustibus” si dintre toti oamenii care organizeaza, cu o ocazie sau alta, defilari si parazi, nu sunt ei singurii carora le iese o kitschosenie). In schimb am senzatia ca prin chestia asta isi dauneaza propriei cauze.Stiu ca sunt si oameni carora le-a placut ideea asta si o sustin…dar dati-mi voie sa cred ca aia stiau dinainte ca homosexualii sunt oameni normali si ok

 3. Laurentiu

  da! cred ca suntem! si ca nu avem voie sa fim impotriva… daca oamenii acestia vor sa manifesteze pasnic pentru ceea ce cred ei nimeni nu are voie sa fie impotriva! nu e asta o idee centrala in cultura noastra!

 4. Pingback: Ariel Constantinof Blog [we3d.net] » Serveste cineva marsul gay? Eu da…

 5. gramo Post author

  @Rin Tin Tin (si @Laurentiu): nu e vorba de a fi impotriva unei manifestatii, ci de a fi impotriva unor idei; niste oameni care duc panouri pe care scrie “Moarte romanilor imputiti!” ar putea manifesta foarte pasnic la Roma, de pilda; fara sa arunce in trecatori cu nimic, fara sa provoace prea mari probleme traficului rutier etc.”

  e limpede de ce ideile xenofobilor sau cele ale oamenilor care instiga la discriminare nu sunt ok; nu e limpede ce idei daunatoare ar promova marsul gay.

  iar daca nu e vorba de idei daunatoare, acuzatia ca e o manifestatie ostentativa, galagioasa, provocatoare seamana cu acuzatiile pe care le aduc unii pensionari oamenilor tineri – ca sunt prea galagiosi, ostentativi si provocatori 🙂

Comments are closed.