Asta a fost, probabil, cel mai imbecil hot din lume!

Ia uitati-va la chestiile astea doua:

Una era in incuietoarea lantului cu care sunt legate biclele noastre, iar alta era pe jos, langa bicle. Idiotul n-a fost in stare nici macar sa fure doua biciclete amarate (hmmmm, poate ar trebui sa-si schimbe meseria… sa se faca… senator, de pilda).

Dupa ce am scos-o pe aia ramasa in incuietoare n-am mai reusit sa descuiem. Acum trebuie sa chemam un lacatus sa ne desfaca lantul ala. 🙁 Si tocmai azi aveam de facut mai multe drumuri, fiindca ne-am apucat sa zugravim.

p.s.: Scuze pentru titlu, dar singurul mod in care putem reusi sa ne temperam pornirile de genul “asta ar merita sa-i bagi pe gat capetele alea ascutite” e sa facem misto de cat de prostanac a fost.

4 thoughts on “Asta a fost, probabil, cel mai imbecil hot din lume!

  1. jollyca

    Lanturile alea nu se taie cu o foarfeca d-aia imensa de fier-beton 😀 !??! Inseamna ca-s chiar sigure, eu credeam ca doar impresioneaza hotul un pic, arata ca ne pasa de biciclete :).

  2. Ariel

    offtopic: l-am vazut pe G. azi la Gara de Nord… guess what… in timp ce imi lipeam fata pe ceamul troleului ca sa ma uit dupa el m-am trezit cu un controlor… si am luat amenda. G brings no luck.

Comments are closed.