Gramo l-a omorat pe Google!

Am invins, fratilor! Putem sarbatori! Indikator are dreptate (cand e vorba de gramo.ro, cel putin): “Pagini indexate Google: 0“. Cu un Page Rank de 5, trebuie sa recunoasteti ca asta e o performanta!

Probabil credeti ca nu vorbim pe bune, dar Gramo a avut totdeauna probleme cu vizitatorii care veneau din cautari.

Motivul? Ei erau de obicei oamenii care lasau comentariile cele mai agresive, bezmetice, calcatoare pe nervi s.a.m.d., fiindca n-avem chef sa luam toate literele alfabetului la rand la ora asta. Iar acum totul s-a rezolvat.

p.s.: Asta nu inseamna ca o sa continuam sa folosim doar Google ca search engine. Probabil mai sunt destule site-uri care nu mai au pagini indexate in Google si n-avem nici un chef sa le ratam.

LE: Ca sa nu ne iasa vorbe, imaginea de sus e facuta in Gimp. Am folosit logo-ul Google si o imagine de aici. Pe ambele le-am gasit cu Yahoo! Search.
LE2 (din noiembrie): We are back! Google loves us again. 🙂

5 thoughts on “Gramo l-a omorat pe Google!

 1. Danyso

  Jos pălăria ! Întradevăr este grozav tot ce faci ( faceţi ). Şi nu v-am găsit pe Google…
  V-am pus la FAVORITE , dacă pe google nu sânteţi….

  Danyso

 2. gramo Post author

  @Raluca Hippie: noi uneori am tinut cont de cautari; postul cu site-uri cu informatii meteo, de pilda, l-am scris dupa ce am vazut ca ajungeau oameni la noi cautand asa ceva.

  @Danyso: 10x! da, ne-am mai gandit si noi; pana la urma trebuie sa le scriem celor de la Google, fiindca, dincolo de dorintele noastre egoiste (sa nu ne intalnim decat cu comentatori faini in Gramo’s World etc.), mai sunt pe aici materiale care ar putea sa le fie utile si altor oameni.

 3. Pingback: Gramo’s World in 2008 at Gramo`s World

Comments are closed.