Ralu citeste povestea gutuii de aur

Povestile spuse de Ralu (pe cele de dinainte le gasiti aici si aici) sunt “ecoul” povestilor citite de voi si puse pe internet.

Ne-am bucura sa vedem ca se apuca si alti oameni sa citeasca povesti pentru copii si le pun pe net. In ultima perioada noi am incercat sa mai promovam ideea asta pe Facebook, dar o sa reincepem sa inregistram povesti in curand.

Daca vreti sa contribuiti la initiativa “Citeste o poveste”, va puteti inregistra citind o poveste pentru copii (nu aveti nevoie decat de un microfon si de un soft pentru inregistrari audio – Audacity e gratuit si open source), iar mp3-ul il puteti pune pe net (pe Trilulilu, de pilda)

Iar apoi nu trebuie decat sa “publicati” povestea pe care ati citit-o intr-un post de pe blogul vostru. Nu e nevoie sa dati nici un link catre noi. E suficient sa includeti in post tag-ul technorati “citesteopoveste” – codul scurt este:

<a href="http://technorati.com/tag/citesteopoveste" rel="tag">citesteopoveste</a>

Daca nu aveti blog, puteti posta un link catre povestea pe care ati citit-o pe Twitter sau pe Facebook. In plus, indiferent pe ce site se afla fisierul audio cu povestea, incercati sa-i adaugati la tags “citesteopoveste”. In felul acesta puteti avea incredere ca, mai devreme sau mai tarziu, povestile vor ajunge la copii.

Iar daca nu aveti timp sa cititi povesti, puteti, macar, sa promovati ideea. 🙂

6 thoughts on “Ralu citeste povestea gutuii de aur

  1. alexandra

    Va rog sa ma lamuriti de ce nu mai pot asculta aceasta poveste spusa de Ralu capra cu trei iezi si Alba ca zapada le pot asculta dar fata din gutuia de aur nu se mai poate sper sa se lamureasca problema Alexandra

  2. alexandra

    si la mine merge acuma dar doua zile nu am putut sa o ascult nici aici nici pe trilulilu , ce s-a intimplat ca nu mai puneti povesti spuse de Ralu pe mine ma distreza enorm cum le spune imi place ca gesticuleza tot timpul parca traieste cea ce spune Alexandra

  3. gramo Post author

    @alexandra: filmuletele postate aici apartin mamei lui Ralu; nu s-a intamplat nimic, pur si simplu acestea au fost povestile pe care le-am primit noi.

Comments are closed.