10 thoughts on “Din nou Teo

 1. nada

  vaaai, sa rosim asadar :))
  bai, io am ras, asta e, am pacatuit :))
  desi, in mod normal, ma straduiesc sa intretin relatii sexuale (exclusiv conjugale) meticulos si simandicos :))

 2. Yuki

  poate ca ar fi trebuit sa explic cum mi s-a parut mie filmuletul inainte sa intreb pe gramo: mie una mi se pare de un umor mediocru cu glumite pline de clisee si stereotipuri, prejudecati si presupozitii care nu se sutin.
  gramo a avut la un moment dat un post sau un comment, nu mai tin bine mine, in care vorbea de site-urile acelea, pitipoanca si cocalari si in care spunea ca nu e ok ca se face misto pe ele de acele persoane, hence mirarea mea cand am vazut filmuletul.
  legat de strong language: intamplarea face ca am fost mai demult la cateva spectacole tinute de teo si colegii sai, specacole in care limbajul srong predomina, de fapt, cam pe asta se bazeaza umorul lor, cel putin asa mi se pare mie, o glumita ok urmata de ‘ cuvinte tari’, lucru care pe mine nu ma impresioneaza, dar nici afecteaza, pur si simplu nu agreez genul asta de limbaj.

 3. gramo Post author

  @nada: noi avem tot felul de relatii, numai conjugale nu! 🙂

  @Yuki: Pentru noi Teo e un tip inteligent si cu simtul umorului. Cum tu nu oferi nici un fel de argumente pentru “criticile” tale, nu o sa adaugam nici noi mai mult. 🙂

  Iar in postul despre pitipoanca era vorba despre ceva cu totul diferit. Una e sa ironizezi o categorie de oameni si alta e sa hartuiesti oameni reali, publicandu-le pozele fara acordul lor, batandu-ti joc de ei s.a.m.d.

  p.s.: Discutia despre “limbajul vulgar” e mai lunga….

 4. Yuki

  pai mie nu mi se pare ca teo face altceva decat sa-si bata si el joc de aceieasi oameni, pe care el ii numeste cacanari, de pe pe pitipoanca si cocalari ( iar prezumtia ca toti cei care umbla in trening si-n adidasi sunt si ei tot cacanari…why?); mie asta nu mi se pare ok, sau oricum, nu mai ok decat ce fac site-urile alea; singura diferenta e ca site-urile fura pozele fara acordul proprietarilor, iar teo vorbeste despre ei in cuvinte nu magulitoare, tot fara acordul lor.

 5. gramo Post author

  @Yuki: Errrr, pai daca nu poti vedea diferenta, n-are rost sa ne pierdem timpul cu discutia asta, mai ales ca avem probabil (si tu, si noi) destule alte lucruri de facut. Fara absolut nici o suparare. Tu iti pastrezi parerea ta, noi pe a noastra, si gata. 🙂

 6. Nico

  :))) Foarte bun momentul si imi place ultima fraza. Bine de tinut minte si aplicat pe cineva care incearca sa mi se adreseze cu “papusico”, “dulciko” etc. Doamne ce ma streseaza persoanele care nu mi se adreseaza normal..

Comments are closed.