O poveste cu o intamplare amuzanta

Cica era un domn la mare si s-a dus intr-un loc mai ferit sa pescuiasca, dar in apropiere era o fata care facea plaja. Si domnul pescar la un moment dat a vrut sa arunce carligul in apa. Dar, cand sa-si ia avant, i-a agatat fetei slipul. Iar fata s-a speriat de viermele din carlig si a vrut sa fuga, dar domnul incerca sa o mulineze, ca sa zic asa, fiindca voia sa o ajute sa-si scoata carligul din slip.

Si tocmai atunci au venit nevasta domnului si cei trei copii ai lor. Si nevasta a inceput sa urle cum ca “Porcule, doua minute te las si eu singur si nu te poti abtine!” (probabil avusesera dansii niste probleme in trecut).

In orice caz, nevasta domnului care pescuia avea o punguta cu namol si a sarit la fata sa o manjeasca pe fata cu namol. Dar fata, stiindu-se nevinovata, a inceput sa urle.

Iar apoi si-a depasit scarba fata de viermele din carligul care inca-i mai ramasese agatat in slip si l-a smuls de acolo si a incercat sa i-l indese in gura femeii care o atacase cu namol.

Iar barbatul nu mai stia ce sa faca pentru a le desparti pe cele doua femei, asa ca a luat repede galeata in care erau cativa pesti si a golit-o catre ele, sa le racoreasca.

Dar tanara agresata a luat in mana un peste si, fiind foarte nervoasa, a incercat sa i-l bage in sutien femeii care o improscase cu namol. Sotul femeii, simtindu-se dator sa o apere, a tras puternic de undita, incercand sa o indeparteze pe fata de nevasta. Dar slipul s-a rupt.

Intre timp incepuse sa se adune destul de multa lume in jur, din cauza scandalului. A aparut intr-un tarziu si prietenul fetei.

Un barbat care bause cam multe beri a inceput sa rada si sa faca diverse comentarii porcoase, asa ca prietenul fetei i-a dat o palma, cu toata puterea.

Apoi toata lumea a inceput sa se bata si sa arunce cu namol. Cineva i-a chemat pe salvamari, dar salvamarii nu stiau ce sa faca, fiindca nimeni nu parea sa se inece.

Cu toate astea, in imbulzeala generala, unul dintre copiii pescarului s-a inecat cu un prezervativ folosit pe care l-a gasit prin nisip. Pana la urma a fost salvat.

La sfarsit toata lumea s-a linistit. Tocmai atunci a venit si politia, care nu stia pe cine trebuie sa aresteze. Oamenii se imprastiau cu repeziciune. Politia l-a oprit pe unul dintre ei: “Ce s-a intamplat aici?”

Cel oprit a raspuns ca el n-a vazut nimic, dar vazuse mai multi oameni stransi la un loc si crezuse ca e un spectacol cu jonglerii sau cu scamatorii pe plaja, doar ca a ajuns prea tarziu.

Venise si un circ, din intamplare, pe aceeasi plaja. Toti membrii circului au fost arestati in acea zi, dar au fost eliberati in dimineata urmatoare, fiindca s-a dovedit ca nu aveau nici o legatura cu incidentul si fiindca dadusera, oricum, spaga.

4 thoughts on “O poveste cu o intamplare amuzanta

  1. Mele

    Absurdul existentei ne-a obisnuit cu povesti de acest gen. Surprinzator sau nu, ma asteptam la acest final :-d

  2. Maria

    Stai ca eu nu am trecut de partea cu copilul si prezervativul. Aici este si o morala…

Comments are closed.