Plec la maaaareee!!!

Ramona, Gigi si Razvan sunt prietenii mei cei mai buni! Mi-au spus ca ma vor lua cu ei la mare! Trebuie sa impachetez tot felul de lucruri, dar voiam sa va scriu mesajul asta. Aaa, si sa nu credeti ca nu stiu cum e la mare, doar fiindca vin de pe alta planeta. Stiu destule!

Asa. Iar daca vreti sa cititi un capitol din Habarnam si Orasul Soarelui, puteti sa va treceti pe tabelul facut de Irina (multumesc frumos!). Numai sa nu uitati sa dati File > Save & Close la sfarsit. 🙂 Mai ramane de stabilit unde sa punem fisierele, fiindca se pare ca sunt probleme pe Trilulilu. Ne gandim, gasim noi o solutie impreuna.

In alta ordine de idei, m-am mai gandit la un joc. S-ar putea chema #undesunt. Regulile sunt simple. Cine vrea sa inceapa un joc face o poza in locul in care se afla, dupa care o trimite pe Twitter cu hashtag-ul #undesunt.

Cei care vor sa intre in joc ii raspund initiatorului jocului, incercand sa descopere unde se afla. Initiatorul jocului le poate da indicii suplimentare, daca doreste. Daca ajunge cineva sa se prinda, jocul se termina, iar initiatorul jocului anunta castigatorul printr-un tweet pe #undesunt (incercarile de a ghici despre ce loc e vorba ii sunt adresate initiatorului jocului, asa ca nu e neaparat nevoie sa aiba un hashtag). Daca nimeni nu ghiceste, jocul ramane deschis atat timp cat doreste initiatorul sau.

Iar in cu totul alta ordine de idei, o sa inchei si eu postul asta cu un filmulet de pe YouTube:

(Daca va uitati la el, nu uitati sa vedeti si chestia asta)

8 thoughts on “Plec la maaaareee!!!

Comments are closed.