O foto-ghicitoare (cu raspunsul la sfarsit)

Iesisem sa scot niste bani de la ING-ul de la colt (desi majoritatea oamenilor nu ma pot vedea, cu bancomatele interactionez destul de ok). La un moment dat m-am uitat pe fereastra. Ei bine, tot in momentul ala mi s-a si parut ca e ceva in neregula afara:

Am iesit si m-am dus mai aproape (acum e important sa nu dati scroll prea mult):

Banuiesc ca deja ati vazut si voi care era chestia weird. Daca nu, va mai arat o poza:

Well!? 🙂

I mean, lasand la o parte aspectul poetic al intregii situatii, cum, pacatele mele, sa incercuiesti o groapa cu o banda pe care scrie “Fragil”!? Pai ce e fragil, nene, la groapa aia?

A avut cosmaruri cand era o mica scobitura in caldaram? Se sparge daca o scapi pe jos? Si cand or sa o astupe, ce-o sa faca, o sa puna pamantul cu penseta, sa nu cumva sa o streseze?

Asta ca sa nu mai punem la socoteala paharul ala de langa “Fragil”, care inseamna “a nu se intoarce invers”, sau ceva de genul asta. Pai va dati seama ce drama ar fi daca ar veni cineva si ar intoarce groapa cu fundu-n sus, din greseala?

Si, de fapt, de unde a aparut groapa asta, ma rog frumos? Panglica din aia se pune de obicei la colete. A adus-o postasul? Asta inseamna “mai mult decat cuvinte“? A expediat-o un taran iobag acum doua sute de ani si a ajuns abia acuma? A carat-o un porumbel calator pana a murit de oboseala? Wtf!?

3 thoughts on “O foto-ghicitoare (cu raspunsul la sfarsit)

 1. monsoux

  păi este o groapă cu aspect neoficial, ceea ce o face fragilă. Dacă ar fi fost o groapă oficială ar fi fost mult mai rezistentă, cred.

 2. gramo Post author

  [Noica mode on]

  Sau am putea spune ca orice groapa, in masura in care e o absenta, o lipsa, o mica Nefiinta, sufera de un soi de fragilitate ontica funciara. 🙂

  [Noica mode off]

 3. Smilla

  e o groapa de sticla, e o groapa sapata la betie, e o groapa fragila care se revolta daca o astupi

  e o groapa ca toate celelalte transee din bucuresti

  [dreamy mode off]

  E criza, domnule, au luat si ei ce banda le-a mai ramas prin depozite pe acolo =)))

Comments are closed.