S-au adunat toate capitolele din Habarnam si Orasul Soarelui!

Da, am terminat cu partea asta! Mai vreau sa adun la un loc si celelalte povesti citite in cadrul proiectului “Habarnam” – Citeste o poveste!, sa pun lucrurile cap la cap, sa fac copertile si CD-ul si gata.

Deocamdata voiam sa le multumesc tuturor celor care au participat: Miruna, Oanamarrria, Nada, Optzecea, Gigi, Ramona, Dennda, Mihnea, Arhitectul, Almanahe, Magda Barascu, Flu, Oompa, TheForm, Claudia S., Monica, Valydo, Tiribonflax, Ana, Mixul de cultura (George Serediuc), Dan si Mariana.

12 thoughts on “S-au adunat toate capitolele din Habarnam si Orasul Soarelui!

  1. gramo Post author

   Btw, nu stiu cum sa fac. Am reascultat inregistrarile tale din Alice in tara minunilor. Nu ai ajuns pana la sfarsitul cartii, nu? Sa le adaug totusi pe CD sau nu?

   1. Ana

    Sorry, abia acum am vazut intrebarea 🙁 Astazi cand am facut CD-urile si am vazut ca ati inclus-o si pe Alisa, mi-a parut asa de rau ca nu am citit toata cartea, mai ales ca imi propusesem sa fac asta excat vinerea trecuta…Shame to me! 🙁

 1. almanahe

  Şi eu mulţumesc pentru spaţiul de joacă….am reascultat şi revizuit materialul şi-am trimis un e-mail cu materialul corectat. O zi bună!

  1. gramo Post author

   N-ai pentru ce! O sa ma uit si o sa schimb. N-am avut inca timp, fiindca speram ca am incheiat etapa pusului inregistrarilor pe net si incercam sa lucrez acum la alte chestii, dar o sa fac si asta.

  1. gramo Post author

   Uite, aici poti vedea cum a inceput totul. E limpede, cred, de acolo, ca a fost vorba de un proiect colectiv de la bun inceput, si nu de un singur “initiator”. 🙂

Comments are closed.