E gata CD-ul cu Habarnam si Orasul Soarelui!

Fisierul e aici. Daca vrea cineva sa-l gazduiasca si pe alt server, e ok, nu trebuie decat sa-mi lase un comentariu, ca sa adaug link-ul in pagina proiectului. Copertile CD-ului sunt aici (LE: o varianta mai usor de utilizat, in format pdf, se gaseste aici).

Daca nu stiti unde sa trimiteti un asemenea CD, aveti aici o lista de adrese.


Va rog sa lasati un comentariu si aici cand trimiteti un CD undeva! Asta ca sa nu trimita mai multi oameni acelasi CD la aceeasi adresa.

LE: Puteti, desigur, sa le faceti cadou copiilor si primul CD cu Habarnam. Acesta se gaseste aici (sau aici, la Wordstress), iar copertile sunt aici (LE: sau aici, in format pdf).

15 thoughts on “E gata CD-ul cu Habarnam si Orasul Soarelui!

 1. Lucian Stefanescu

  Buna ziua,

  Am sustinut aceasta cauza pe Facebook, si acum vad ca proiectul s-a derulat fara mine, si imi pare rau pentru ca pe bune as fi vrut sa citesc o poveste. Si vad printre “cititori” prieteni de-ai mei. Ce n-am facut bine?

  Va rog frumos sa ma anuntati si pe mine daca se vor mai citi povesti in viitor.

  Multumesc frumos.

  Sarbatori fericite!
  Lucian Stefanescu

  1. gramo Post author

   La inceputul acestui proiect a fost postat un anunt si pe pagina cauzei de pe Facebook. De asemenea, ceea ce s-a spus si aici si s-a anuntat si acolo era ca e vorba de o activitate descentralizata: oricine poate citi povesti sau carti cu povesti si le poate pune pe net.

   In postul de mai sus veti gasi mai multe informatii care v-ar putea fi utile.

   Sarbatori fericite!

  1. gramo Post author

   Sa speram! Cei care ma ajuta sa ma ocup de acest blog vor trimite o mana de CD-uri la cateva institutii pentru nevazatori si copii aflati in dificultate, dar sa speram ca si altii vor face acelasi lucru.

 2. zamolxis

  Felicitari!

  In privinta hosting-ului, v-ati gandit la un torrent? Sau transpunerea povestilor in abonament iTunes, cam ca librivox?

  (nu-s critici, ci sugestii)

  Nu stiu cand voi avea timp sa descarc si sa burn CD-ul, dar daca informatia ar fi structurata mai accesibil, cred ca ar fi sanse mai mari sa fie “consumata”.

  1. gramo Post author

   In pagina proiectului (link-ul apare in post) e vorba si de un torrent care a fost folosit la primul CD. Nu s-au gasit suficienti oameni care sa faca seed, asa ca n-am mai repetat experimentul.

   In ce priveste abonamentul iTunes, probabil ca daca cineva doreste, se poate ocupa de asa ceva. Interesul celor care s-au ocupat de acest proiect (daca n-am inteles eu gresit) e ca povestile sa ajunga la copii (in primul rand la copii nevazatori, orfani, copii aflati in dificultate), nu ca “informatia sa fie consumata”.

 3. Pingback: Iar poza zilei… « Gramo

 4. Pingback: “Citeşte o poveste” (şi) acest Crăciun « ProLibro

  1. gramo Post author

   Pai, dupa cum spuneam la sfarsitul postului, cine doreste, poate sa anunte (printr-un comentariu aici) unde a trimis CD-uri. Deocamdata n-a scris nimeni nimic despre asta.

   Dar daca apar mesaje, poate facem si un tabel.

   Craciun fericit!

 5. em

  Am 58 de ani si “prima carte” citita in anul 1958, cand eram in clasa I, a fost “Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai”.
  Pare bizar, pentru ca majoritatea copiilor incep cu Scufitza rosie. “Tovarasul invatator” aducea carti de vanzare in clasa si mi-a atras atentia formatul mare si grafica copertii. Va multumesc ca mi-ati adus aminte de Habarnam. Craciun fericit!

 6. mariana

  am reusit sa trimit CD 1 si CD 2 la % adrese
  -Fundatia Star of Hope Romania
  Str. Arcu nr.24, Bl. Z15, tr. 1, ap.4, Iasi
  -Asociaţia Nevăzătorilor din România – Filiala judeţeană Neamţ
  str. Maratei, nr. 12
  bl. S9, sc. B, ap.19, parter
  loc. Piatra Neamţ, cod 610133
  jud. Neamţ
  sper sa fi ajuns

  1. gramo Post author

   Foarte frumos, felicitari! De obicei plicurile ajung. Din experienta de la primul proiect, stiu ca asociatiile si fundatiile umanitare din Romania nu prea ofera feedback, din pacate.

Comments are closed.