Iar poza zilei…

E asta:

O sa va spun unde am trimis CD-urile dupa ce le duc la posta.

LE: Lista mea e urmatoarea:

N-am completat lista de la primul proiect. In principal, fiindca ma astept sa contribuie si alti oameni la trimisul cd-urilor cu Habarnam si Orasul Soarelui. Un disc costa in jur de un leu si cincizeci de bani si poate fi inregistrat in trei minute (nu e neaparat nevoie de coperti), un plic costa cam un leu, iar un timbru postal costa doi lei si zece bani. Bineinteles, pot fi trimise cd-uri si dupa perioada sarbatorilor.

8 thoughts on “Iar poza zilei…

 1. mariana

  arata bine CD-urile si lista
  eu am o eroare la inscriptare o pun pe seama faptului ca era ora 6 dimineata
  am printat copertile la un centru foto
  idee buna cu adresele!

  1. gramo Post author

   Am downloadat fisierul de pe server (mi-a luat o ora, dar asta fiindca am o conexiune foarte slaba) si l-am comparat cu fisierul original (cel pe care l-am folosit eu pentru a face cd-urile). Cele doua fisiere sunt perfect identice, deci n-ar trebui sa fie nici o problema.

   In postul asta e un link catre o lista mai lunga cu adrese.

   Succes!

  1. gramo Post author

   Sigur, cum vrei, nici nu trebuie sa-mi ceri permisiunea! Toti avem putere de decizie egala.

   Acum mi-am dat seama ca ar putea fi probleme cu copertile. Pe linux exista un programas util pentru asa ceva (KoverArtist) si am presupus ca exista ceva simplu si la indemana si pe Windoze. 🙂

   Anyway, am salvat foaia mea cu copertile in format pdf si o sa o fac accesibila (aici) pentru cei care prefera sa o foloseasca in locul fisierelor originale, pentru mai multa simplitate.

Comments are closed.