Miercuri

Sa ne inchipuim ca intr-o zi ar muri toti oamenii din lume. Nu conteaza de ce. Explodeaza soarele, loveste un asteroid pamantul, vine bau-bau si ii mananca pe toti, whatever. Ideea e ca dispar toti oamenii in aceeasi zi. Intr-o marti, de pilda.

Ar mai exista si ziua de miercuri?

[dupa o idee de aici]

6 thoughts on “Miercuri

 1. dot de

  de fapt e simplu . nu intereseaza pe nimeni daca exista miercuri . importanta ramane infinita duminica in care Domnu poate sa consume in liniste ceva de baut de fumat si niste fufe .. dupa care sa re-inceapa al doilea proces de creere ( sau creere? )
  ce ti-e si cu alegerile astea sau cum le mai zice .. liberele arbitre !

 2. lelynx

  nice 🙂
  m-a facut sa-mi pun si eu una:
  “daca toti oamenii ar muri de ziua lui Marte,
  cine ar mai serba ziua lui Mercur?”

 3. Ada

  Timpul nu “dispare”, doar ca nu mai e masurat cu aceleasi unelte. “Miercuri” nu poate sa mai existe pt. ca “Miercuri” a disparut odata cu oamenii. Cata vreme exista pamantul si soarele si miscarea de rotatie, va exista si urmatorul interval ( anterior masurat de oameni ca fiind 23h5xmin) in care pamantul face o rotaie completa in jurul soarelui. Daca dispar Soarele sau Pamantul atunci oricum nu mai putem vorbi de ce se intampla “ziua” urmatoare, pt ca nu mai exista “zi”

  1. gramo

   Pe FB cineva (intr-un comentariu la postul asta) spunea ceva de genul urmator. Oamenii se gandesc de marti ca va urma miercuri, asa ca dupa marti va urma miercuri, chiar daca ei dispar.

Comments are closed.