Sex, Drugs and Rock’n’Roll

Sau: Internet Porn, Candy Crush and Dubstep. Sau miuță, alcool și manele. Sau orice vreți să numiți distracție, inclusiv chicklit-urile, plimbările hipsteresti pe biclă și ceaiurile din Carturești.

Faza e că e greu să faci chestii de valoare dacă îți place prea mult distracția. O mulțime de scriitoare și scriitori, oameni de știință, politiciene și politicieni (pe bune) sau manageri de companii (de succes) au trăit, de fapt, ca la pușcărie (sau ca la mănăstire, na). Cu program strict, muncă și iar muncă, fără prea multe distracții (și uneori fără mari satisfacții, fiindcă recunoașterea a venit abia după ce au crăpat).

N-au fost nebuni. Bine, nici oamenii care vor “să se bucure de viață” nu sunt nebuni. Doar că astea două par să fie drumuri diferite. Sau, oricum, drumuri care nu se intersectează prea des. Și atunci, la un moment dat poate trebuie să alegi, nu?

Oricum, nici măcar nu o să vă întrebăm cum ați alege. E treaba voastră. Noi doar voiam să vă spunem că s-ar putea să aveți la un moment dat de ales.

One thought on “Sex, Drugs and Rock’n’Roll

Comments are closed.