G5m, un țepar de pe Olx

Azi am fost până în Titan să mă întâlnesc cu un nene care vindea, cică, un telefon. “Impecabil”, chiar dacă utilizat. Așa zicea anunțul:

image

L-am întrebat când l-am sunat dacă are vreo zgârietură pe ecran. Mi-a zis că nu, că pozele puse la anunț sunt reale. I-am spus că pozele nu sunt foarte clare și de aia întreb. Mi-a spus că nu-i nici o problemă.

Ne-am înțeles să ne întâlnim la 7 și jumătate, dar să-l mai sun la 7, ca să fie totul ok. Îl sun la 7 fix. Ieșisem deja din casă, nu știam cat fac cu metroul și nu voiam să întârzii. Îmi spune că nu mai poate veni la și jumate, mutăm la 8 fără un sfert. Ajung la locul faptei înainte de 7:30, aștept etc.

La 8 fără un sfert vorbim la telefon. Zice că mai întârzie 10 minute, că e prins în trafic. Îi spun că nu e o dramă și că îl aștept. La 8 îl sun și îi spun că mă tem să nu fie vreo încurcătură cu locul de întâlnire. Zice că ajunge în 3 minute.

Apare pe la 8 și 10. Îmi arată telefonul. Are câteva zgârieturi pe display. Vizibile cu ușurință și extrem de supărătoare.